Forum
 

Kucharz Matysek

Wczoraj w kuchni klubowej kawiarenki Górnika Zabrze rządzili dwaj mistrzowie patelni: trener bramkarzy Adam Mtysek i masażysta Paolo Terzoitt. Dla trzydziestu osób - zawodników i trenerów przygotowali włoskie danie "tagliatelle pomodoro basilico". Po naszemu było to pięć kilo makaronu z pysznym mięsem i pomidorami. Jako surówkę podano sałatę z serem camembert, ogórkiem i sosem vinegreit. 
- Jako mały chłopiec często podglądałem, jak mama gotowała. W domu często coś przyrządzam z czego bardzo się cieszą żona i dzieci. Nie ukrywam, że bardzo odpowiadają mi włoskie potrawy, które szybko i prosto można przygotować - powiedział Matysek.

źródło: Dziennik Zachodni



Redakcja www.Gornik.Zabrze.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy, które są niezależnymi opiniami czytelników serwisu. Jednocześnie redakcja zastrzega sobie prawo do kasowania komentarzy zawierających wulgaryzmy, treści rasistowskie, reklamy, itp.

















Copyright © 2001-2018 Górnik Zabrze On-Line - serwis nieoficjalny. Wszelkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.
[zalecane przeglądarki: Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera] online